Ahad, 12 Februari 2017

Dua Ribu Tujuh Belas

For those yg lahir tahun 1987.
Welcome to 3 series !!!

Hehehe... Woahhh lama gile tak jenguk blog ni.. Alamak aih.. Ada reader lg ke.. Kawan2 blogger saya yg lain apa khabar kalian semua.. Semua dah tenggelam timbul dan mungkin busy dengan life masing-masing kan?

Missrivebell Mumun masih macam ni cuma dah tak jiwa kacau macam zaman muda remaja dulu.. Ceeewaahhh... Dah matang sikit dah insyaAllah.. Yelah dah 3series kan.. Kena lah sedar diri sikit.. Hehehe.. Walaupun muka sudah ade wrinkle sikit, Jiwa masih lagi muda.. Ngeeee...

I scroll down a lil bit and saw one quote from my friends said dalam link ni, baru perasan dah exceed setahun lebih dah dec 2015 tu and yet i still cant find my pemilik rusuk kiri..

miss-niera.blogspot.com/2011/12/welcome-december-2011.html

Disember 2011. Kepada yg hilang tulang rusuk kiri, sila tuntut pada sy sebelum Disember 2015. Kalo tak aku tak nak pulang dah. (momot,2011)

Hope i can find it this year... Doakan ye kawan2.. Anak buah dah masuk dua.. MakLong masih takjumpe Paklong.. Masak nk jawab dgn anak buah ni karang.. Hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...